LESZOKÁSVONAL / 06 1 393 5170
normál dijazással hívható


Adatvédelem

 

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, ahol lehetősége nyílik arra, hogy többet is megtudjon az Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. tevékenységéről

A Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. kiemelten fontosnak tartja az Ön személyes adatai védelméhez fűződő jogának valamint információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, ezért minden tőlünk elvárható intézkedést megteszünk, amely ahhoz szükséges, hogy biztonságosan kezeljük az Ön által részünkre megadott személyes adatokat.
Ez az Adatvédelmi Irányelv azokat a gyakorlati adatkezelési előírásokat tartalmazza, amelyeket az Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. saját magával, mint adatkezelővel szemben fogalmazott meg az elektronikus úton a részünkre rendelkezésére bocsátott adatok kezelésével kapcsolatban.

Tájékoztatjuk, hogy a http://www.emako.hu weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:
Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft.
1026 Budapest Pasaréti út 1.
Tel.: 06-1-225-12-16
E-mail: info@emako.hu

Copyright Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva.
A http://www.emako.hu weboldalon szereplő logókat, védjegyeket, cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.

Tiszteletben tartjuk Önnek azon jogát, hogy tájékozódni kíván személyes adatai kezeléséről. Ezért részletesen tájékoztatjuk Önt személyes adataira vonatkozó jogairól, valamint azon intézkedésekről, amelyeket az Egészséges Magyarországért Közhasznú Nonprofit Kft. tett illetve tesz meg személyes adatai bizalmas és biztonságos kezelése érdekében.
Kérjük, hogy jogi nyilatkozatunkat, tájékoztatásunkat és adatvédelmi szabályainkat olvassa el  itt .

Ha bármilyen további kérdése van a személyes adatai kezelését illetően, vagy kérdéseket kíván feltenni adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a feltüntetett e-mail címen.